ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ
 • Oπως είπε κάποτε και ένας γνωστός δρομέας: «έχω μάθει ότι το να τερματίζεις ένα μαραθώνιο, δεν είναι απλά ένα αθλητικό επίτευγμα. Είναι τρόπος σκέψης, τρόπος σκέψης που δηλώνει ότι όλα είναι εφικτά». Ο παραλιακός δρόμος της Λεμεσού παρέχει όλες τις απαραίτητες συνθήκες που χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, παρέχει στους δρομείς μια 100% επίπεδη και παραλιακή διαδρομή, η οποία είναι ιδανική για μια τέλεια πρώτη εμπειρία για τους νεοεισερχόμενους δρομείς στην κοινότητα μαραθωνοδρόμων και για τους πιο έμπειρους ενδείκνυται για προσωπικό ρεκόρ.

 • Μια όμορφη και επίπεδη διαδρομή η οποία εξελίσσεται στον παραλιακό δρόμο της πόλης. Από το σημείο εκκίνησης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ στο πάρκο επίχωσης του Μόλου, μέχρι τo αρχαίο Βασίλειο της Αμαθούντας, οι δρομείς του Μισού Μαραθωνίου, απολαμβάνουν ένα ασφαλή και υψηλών προδιαγραφών αγώνα, ο οποίος τους ταξιδεύει στις ιστορικές πτυχές της Λεμεσού.

 • Ο ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 10 ΧΛΜ Δρόμος Ενέργειας είναι ο ιδανικός δρόμος για δρομείς που δεν έχουν χτίσει ακόμα την αντοχή για να τρέξουν στον Μισό Μαραθώνιο αλλά έχουν την ενέργεια να το κάνουν! Ακολουθούν μια όμορφη και επίπεδη διαδρομή στους γνωστούς δρόμους της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού, όπου οι δρομείς κάνουν μια στροφή 180 μοιρών για να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή για την επιστροφή τους στον τερματισμό. Κατά τη διαδρομή, οι δρομείς έχουν συντροφιά την όμορφη θέα η οποία κρατάει ψηλά τα επίπεδα ενέργειας τους. Και σε περίπτωση που αυτό δεν είναι αρκετό, θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό και ισοτονικά ποτά για να κρατήσουν στους μυς την απαραίτητη ενέργεια για να τερματίσουν τον αγώνα. • Παρόλο που ο Ατομικός Δρόμος 5 ΧΛΜ είναι ο πιο σύντομος από όλους τους δρόμους, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν είναι πρόκληση. Ακλουθώντας σχεδόν την ίδια διαδρομή με αυτή των 10 ΧΛΜ και του Μαραθωνίου, εξελίσσεται σε ευθεία διαδρομή δίπλα στην αστραφτερή και γαλανή Μεσόγειο θάλασσα. Όπως και όλοι οι δρόμοι μας, έτσι και ο Ατομικός Δρόμος 5 ΧΛΜ ακολουθεί όλους τους κανονισμούς που καθορίζονται από τους οργανισμούς IAAF και AIMS.

 • Ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5ΧΛM στα πλαίσια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το μέγεθος της μέχρι στιγμής επιτυχίας του. Το 2012 στον Εταιρικό Δρόμο έλαβαν μέρος 60 Εταιρείες με 1200 δρομείς από όλη την Κύπρο και όπως οι ίδιοι μας είπαν αργότερα, πέρασαν θαυμάσια!
  Στην εκδήλωση του 2016 περισσότερες από 200 εταιρείες με 8000 δρομείς έδωσαν το παρόν τους σε αυτή την υπέροχη εμπειρία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

 • Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ενθαρρύνει παιδιά (ηλικίας 6 μέχρι 16) να συμμετέχουν στον Μαθητικό Δρόμο. Μια σύντομη και εύκολη διαδρομή αλλά ένα τεράστιο βήμα για να γίνετε μέλος της οικογένειας της παγκόσμιας κίνησης Μαραθωνίου, να μοιραστείτε και να καλλιεργήσετε το αθλητικό πνεύμα και τα σπουδαία ιδανικά που το αντιπροσωπεύουν.

  Η τέλεια εισαγωγή για τη σημερινή νεολαία στον πανέμορφο κόσμο των δρομέων. Αυτός ο δρόμος 1 ΧΛΜ αλλά με προδιαγραφές Μαραθωνίου, επιτρέπει στους μαθητές και τα παιδιά να βιώσουν την εμπειρία και την απόλαυση της συμμετοχής σε ένα μαραθώνιο, τρέχοντας στην ανακαινισμένη διαδρομή του Μόλου Λεμεσού.

 • Θα υπάρξουν τρεις ξεχωριστές εκκινήσεις / ομάδες:

  Παιδιά / Μαθητές 6-9 Years Old
  Παιδιά / Μαθητές 10-13 Years Old
  Παιδιά / Μαθητές14-16 Years Old

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

All ABOUT LIMASSOL

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Heart Cyprus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα ωραιότερα ξενοδοχεία στην Κύπρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ

Πιστοποιημένος από τη διεθνή ομοσπονδία AIMS, ο Μαραθώνιος Λεμεσού αποτελείται από μια ευθεία διαδρομή κατά μήκος του Μεσογειακού παραλιακού μετώπου. Από το κέντρο της πόλης, κατά μήκος της παραλίας, προς τον αρχαιολογικό χώρο Αμαθούντας, και επιστροφή στην πόλη της Λεμεσού. 42.195 χιλιόμετρα. 26.2188 μίλια. 26.2188 χαμόγελα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Tweets

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

View More

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Franklin Roosevelt 86, Λεμεσός 3011, Επιχειρηματικό Κέντρο Petra, 2 & 3 Όροφος. P.O. Box 51623, 3507 Λεμεσός, Κύπρος
 • +357 25 880 100
 • info@limassolmarathon.com