ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ

 • Oπως είπε κάποτε και ένας γνωστός δρομέας: «έχω μάθει ότι το να τερματίζεις ένα μαραθώνιο, δεν είναι απλά ένα αθλητικό επίτευγμα. Είναι τρόπος σκέψης, τρόπος σκέψης που δηλώνει ότι όλα είναι εφικτά». Ο παραλιακός δρόμος της Λεμεσού παρέχει όλες τις απαραίτητες συνθήκες που χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, παρέχει στους δρομείς μια 100% επίπεδη και παραλιακή διαδρομή, η οποία είναι ιδανική για μια τέλεια πρώτη εμπειρία για τους νεοεισερχόμενους δρομείς στην κοινότητα μαραθωνοδρόμων και για τους πιο έμπειρους ενδείκνυται για προσωπικό ρεκόρ.
 • Μια όμορφη και επίπεδη διαδρομή η οποία εξελίσσεται στον παραλιακό δρόμο της πόλης. Από το σημείο εκκίνησης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ στο πάρκο επίχωσης του Μόλου, μέχρι τo αρχαίο Βασίλειο της Αμαθούντας, οι δρομείς του Μισού Μαραθωνίου, απολαμβάνουν ένα ασφαλή και υψηλών προδιαγραφών αγώνα, ο οποίος τους ταξιδεύει στις ιστορικές πτυχές της Λεμεσού.
 • Ο ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 10 ΧΛΜ Δρόμος Ενέργειας είναι ο ιδανικός δρόμος για δρομείς που δεν έχουν χτίσει ακόμα την αντοχή για να τρέξουν στον Μισό Μαραθώνιο αλλά έχουν την ενέργεια να το κάνουν! Ακολουθούν μια όμορφη και επίπεδη διαδρομή στους γνωστούς δρόμους της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού, όπου οι δρομείς κάνουν μια στροφή 180 μοιρών για να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή για την επιστροφή τους στον τερματισμό. Κατά τη διαδρομή, οι δρομείς έχουν συντροφιά την όμορφη θέα η οποία κρατάει ψηλά τα επίπεδα ενέργειας τους. Και σε περίπτωση που αυτό δεν είναι αρκετό, θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό και ισοτονικά ποτά για να κρατήσουν στους μυς την απαραίτητη ενέργεια για να τερματίσουν τον αγώνα. • Παρόλο που ο Ατομικός Δρόμος 5 ΧΛΜ είναι ο πιο σύντομος από όλους τους δρόμους, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν είναι πρόκληση. Ακλουθώντας σχεδόν την ίδια διαδρομή με αυτή των 10 ΧΛΜ και του Μαραθωνίου, εξελίσσεται σε ευθεία διαδρομή δίπλα στην αστραφτερή και γαλανή Μεσόγειο θάλασσα. Όπως και όλοι οι δρόμοι μας, έτσι και ο Ατομικός Δρόμος 5 ΧΛΜ ακολουθεί όλους τους κανονισμούς που καθορίζονται από τους οργανισμούς IAAF και AIMS.
 • Ο μοναδικός Εταιρικός Δρόμος οποιουδήποτε αθλητικού γεγονότος της Κύπρου, αυτή η διαδρομή των 5Χλμ θα αναπτερώσει το ηθικό και θα προσφέρει μια ευχάριστη μέρα για τους υπαλλήλους αλλά και πελάτες όλων των εταιρειών.

  Θα ξεκινήσει με κάλυψη από τα ΜΜΕ. Εάν δεν έχετε συμμετάσχει ποτέ πριν σε αγώνα δρόμου, εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να ξεκινήσετε μια ρουτίνα άσκησης. Κύριο μέλημά μας είναι η βελτίωση της υγείας σας, μέσω της διαδικασίας εξάσκησης και συμμετοχής σας. Η Olympus Events Management, έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να προκαλέσει αυτούς που δεν έχουν σκεφτεί να συμμετάσχουν σε αγώνες μέχρι σήμερα, να το πράξουν τώρα.
 • Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ενθαρρύνει παιδιά (ηλικίας 6 μέχρι 16) να συμμετέχουν στον Μαθητικό Δρόμο. Μια σύντομη και εύκολη διαδρομή αλλά ένα τεράστιο βήμα για να γίνετε μέλος της οικογένειας της παγκόσμιας κίνησης Μαραθωνίου, να μοιραστείτε και να καλλιεργήσετε το αθλητικό πνεύμα και τα σπουδαία ιδανικά που το αντιπροσωπεύουν.

  Η τέλεια εισαγωγή για τη σημερινή νεολαία στον πανέμορφο κόσμο των δρομέων. Αυτός ο δρόμος 1 ΧΛΜ αλλά με προδιαγραφές Μαραθωνίου, επιτρέπει στους μαθητές και τα παιδιά να βιώσουν την εμπειρία και την απόλαυση της συμμετοχής σε ένα μαραθώνιο, τρέχοντας στην ανακαινισμένη διαδρομή του Μόλου Λεμεσού.

 • Θα υπάρξουν τρεις ξεχωριστές εκκινήσεις / ομάδες:

  Παιδιά / Μαθητές 6-9 Years Old
  Παιδιά / Μαθητές 10-13 Years Old
  Παιδιά / Μαθητές14-16 Years Oldμεσα ενημερωσης OΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ

ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ!

Η ιδανική θερμοκρασία για έναν Μαραθώνιο είναι 10 βαθμοί Κελσίου.
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα ωραιότερα ξενοδοχεία στην Κύπρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ

Πιστοποιημένος από τη διεθνή ομοσπονδία AIMS, ο Μαραθώνιος Λεμεσού αποτελείται από μια ευθεία διαδρομή κατά μήκος του Μεσογειακού παραλιακού μετώπου. Από το κέντρο της πόλης, κατά μήκος της παραλίας, προς τον αρχαιολογικό χώρο Αμαθούντας, και επιστροφή στην πόλη της Λεμεσού. 42.195 χιλιόμετρα. 26.2188 μίλια. 26.2188 χαμόγελα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Tweets

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

View More

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • ASG Olympus Sports Event Management Λεωφόρος Ομονοίας 38 Ταχυδρομική θυρίδα 51623 3507 Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
 • +357 25 880 100
 • info@limassolmarathon.com