ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ
 • Η διαδρομή του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου Λεμεσού ΓΣΟ, είναι επιπέδου χαμηλής δυσκολίας. Είναι μια επίπεδη διαδρομή με το χαρακτηριστικό των μακρών ευθειών γραμμών, με τη μεγαλύτερη απόσταση να διανύεται πάνω στον παραλιακό δρόμο της ευρύτερης Λεμεσού. Η Εκκίνηση θα γίνει στην περιοχή Μόλος στη Λεμεσό (προκυμαία).

  Οι αθλητές θα προχωρήσουν δυτικά προς το νέο λιμάνι περνώντας από τις οδούς Χριστοδούλου Χατζηπαύλου και Σπύρου Αραούζου με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο του παλαιού λιμανιού. Η πορεία συνεχίζεται με κατεύθυνση τις οδούς Κιοπρουλουζατέ , Ξελάλ Μπαζάρ και την Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ. • Το σημείο εκκίνησης είναι στον Μόλο (προκυμαία) Λεμεσού.

  Η διαδρομή του Μισού ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου Λεμεσού ΓΣΟ, είναι επιπέδου χαμηλής δυσκολίας. Είναι μια επίπεδη διαδρομή με το χαρακτηριστικό των μακρών ευθειών γραμμών, με τη μεγαλύτερη απόσταση να διανύεται πάνω στον παραλιακό δρόμο της ευρύτερης Λεμεσού.

  Οι αθλητές θα προχωρήσουν ανατολικά προς την αρχαία Αμαθούντα, μια παραθαλάσσια διαδρομή μέσα από τους Δήμους Λεμεσού, του Αγίου Αθανασίου και της Γερμασόγειας. Ο δρόμος δεν παρουσιάζει δυσκολία και είναι σχεδόν στην ολότητα του χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες στροφές. • Η διαδρομή του Petrolina 10Χλμ Δρόμου Ενέργειας, είναι επιπέδου χαμηλής δυσκολίας. Είναι μια επίπεδη διαδρομή με το χαρακτηριστικό των μακρών ευθειών γραμμών, με τη μεγαλύτερη απόσταση να διανύεται πάνω στον παραλιακό δρόμο της ευρύτερης Λεμεσού.

  Η Εκκίνηση του Δρόμου θα γίνει στον Μόλο (προκυμαία), στη Λεμεσό.

  Θα ακολουθηθεί η διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου μέχρι το 5o Χλμ όπου οι δρομείς θα κάνουν στροφή και θα μπουν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, προς το σημείο τερματισμού, που είναι το ίδιο με το σημείο εκκίνησης. • Η διαδρομή του ατομικού δρόμου 5Χλμ, είναι επιπέδου χαμηλής δυσκολίας. Είναι μια επίπεδη διαδρομή με το χαρακτηριστικό των μακρών ευθειών γραμμών, με τη μεγαλύτερη απόσταση να διανύεται πάνω στον παραλιακό δρόμο της ευρύτερης Λεμεσού.

  Η Εκκίνηση του Δρόμου θα γίνει στον Μόλο (προκυμαία), στη Λεμεσό.
  Θα ακολουθηθεί η διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου μέχρι το 2.5o Χλμ όπου οι δρομείς θα κάνουν στροφή και θα μπουν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, προς το σημείο τερματισμού, που είναι το ίδιο με το σημείο εκκίνησης. • Ο μοναδικός Εταιρικός Δρόμος οποιουδήποτε αθλητικού γεγονότος της Κύπρου, αυτή η διαδρομή των 5Χλμ θα αναπτερώσει το ηθικό και θα προσφέρει μια ευχάριστη μέρα για τους υπαλλήλους αλλά και πελάτες όλων των εταιρειών.

  Θα ξεκινήσει με κάλυψη από τα ΜΜΕ. Εάν δεν έχετε συμμετάσχει ποτέ πριν σε αγώνα δρόμου, εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να ξεκινήσετε μια ρουτίνα άσκησης. Κύριο μέλημά μας είναι η βελτίωση της υγείας σας, μέσω της διαδικασίας εξάσκησης και συμμετοχής σας. Η Olympus Events Management, έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να προκαλέσει αυτούς που δεν έχουν σκεφτεί να συμμετάσχουν σε αγώνες μέχρι σήμερα, να το πράξουν τώρα. • Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ενθαρρύνει παιδιά (ηλικίας 6 μέχρι 16) να συμμετέχουν στον Μαθητικό Δρόμο. Μια σύντομη και εύκολη διαδρομή αλλά ένα τεράστιο βήμα για να γίνετε μέλος της οικογένειας της παγκόσμιας κίνησης Μαραθωνίου, να μοιραστείτε και να καλλιεργήσετε το αθλητικό πνεύμα και τα σπουδαία ιδανικά που το αντιπροσωπεύουν.
 • Θα υπάρξουν τρεις ξεχωριστές εκκινήσεις / ομάδες:

  Παιδιά / Μαθητές 6-9 Years Old
  Παιδιά / Μαθητές 10-13 Years Old
  Παιδιά / Μαθητές14-16 Years Old

μεσα ενημερωσης OΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ

ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ!

Η ιδανική θερμοκρασία για έναν Μαραθώνιο είναι 10 βαθμοί Κελσίου.
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα ωραιότερα ξενοδοχεία στην Κύπρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ

Πιστοποιημένος από τη διεθνή ομοσπονδία AIMS, ο Μαραθώνιος Λεμεσού αποτελείται από μια ευθεία διαδρομή κατά μήκος του Μεσογειακού παραλιακού μετώπου. Από το κέντρο της πόλης, κατά μήκος της παραλίας, προς τον αρχαιολογικό χώρο Αμαθούντας, και επιστροφή στην πόλη της Λεμεσού. 42.195 χιλιόμετρα. 26.2188 μίλια. 26.2188 χαμόγελα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Tweets

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

View More

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • ASG Olympus Sports Event Management Λεωφόρος Ομονοίας 38 Ταχυδρομική θυρίδα 51623 3507 Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
 • +357 25 880 100
 • info@limassolmarathon.com