Τρέξτε στον ήλιο στον 2019 ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Εκτέλεση στο ήλιος στον Μαραθώνιο ΟΠΑΠ Λεμεσού 2019

Με την περίοδο των διακοπών μπροστά μας και πολλές μεγάλες, ηλιόλουστες μέρες για να μας εμπνεύσουν να βγούμε εκεί έξω και να τρέξουμε, τώρα είναι το τέλειο ώρα για κράτηση ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού την επόμενη άνοιξη.

Η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Κύπρου πραγματοποιείται το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 th Μαρτίου 2019 και για κάθε Βρετανό δρομέα είναι η τέλεια ανταμοιβή μετά από έναν κρύο, σκοτεινό χειμώνα. Μέχρι τον Μάρτιο, η Λεμεσός θα απολαύσει την όμορφη μεσογειακή άνοιξη, χαρίζοντας στους δρομείς άφθονο ήλιο και γαλάζιο ουρανό, ωστόσο θα παραμένει σχετικά δροσερό και άνετο για τρέξιμο. Με μέση θερμοκρασία 13⁰C και υψηλές 19⁰ / χαμηλές 9⁰, ο Μάρτιος είναι η ιδανική εποχή για να #RunLimassol και να δρέψετε την ανταμοιβή όλης αυτής της χειμερινής προπόνησης.< /p>

Εκτός από το υπέροχο κλίμα, ο Μάρτιος είναι μια από τις φθηνότερες περιόδους για να πετάξεις στην Κύπρο, με πολλές αεροπορικές εταιρείες να προσφέρουν πτήσεις χαμηλού κόστους από αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου προς την Πάφο και τη Λάρνακα. Σε συνδυασμό με ένα από τα εξαιρετικά πακέτα αγώνων που προσφέρονται από τους διοργανωτές αγώνων, ο OPAP Marathon Limassol είναι μια εξαιρετικά εφικτή επιλογή για όλους τους προϋπολογισμούς.

Τα αποκλειστικά πακέτα αγώνων προσφέρουν έναν πολύτιμο και απρόσκοπτο τρόπο για τους δρομείς να λάβουν μέρος στον αγώνα που έχουν επιλέξει, ενώ απολαμβάνουν ένα μακρύ Σαββατοκύριακο μακριά με φίλους, οικογένεια ή φίλους σε κλαμπ για τρέξιμο. Η εκδήλωση του 2018 είδε σίγουρα πολλούς δρομείς να κάνουν κράτηση για πακέτα με φίλους και οικογένεια που δεν τρέχουν για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ένδοξες παραλίες, τον καιρό, το φαγητό, την ιστορία και τον πολιτισμό – εξασφαλίζοντας άφθονη υποστήριξη την ημέρα του αγώνα και μια εορταστική ατμόσφαιρα διακοπών για όλους.

Το #RunLimassol< /span>#RunLimassolPlus περιλαμβάνουν έκπτωση 40% στην είσοδο στον αγώνα, επίσημο τεχνικό μπλουζάκι, τις χαμηλότερες τιμές διαμονής μια σειρά από ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων, πάσο για πάρτι ζυμαρικών, φωτογραφία τερματιστή, παράδοση πακέτου αγώνα στο ξενοδοχείο και μεταφορά στη γραμμή εκκίνησης. Και τα δύο πακέτα είναι διαθέσιμα για κράτηση τώρα.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού είναι γνωστό ότι είναι επίπεδο και γρήγορο, καλύπτοντας μεγάλα τμήματα δρόμου χωρίς κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένου του εντυπωσιακού παραλιακού δρόμου της ευρύτερης Λεμεσού. Είναι μια ιδανική διοργάνωση για δρομείς όλων των επιπέδων και μια τέλεια ευκαιρία για σοβαρούς δρομείς να επιτύχουν PB. Προσφέρονται έξι αποστάσεις αγώνων, συμπεριλαμβανομένου του πιστοποιημένου από την AIMS ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού και Ημιμαραθώνιος Λεμεσού, τα οποία προσφέρουν όλα υπέροχα