Η ActionAid για πρώτη φορά στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού !

Η οργάνωση που από το 1972 δουλεύει για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια και αδικία, συμμετέχει φέτος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού και με όχημα την αλληλεγγύη, μας καλεί όλους να φορέσουμε το κόκκινο μπλουζάκι και να τρέξουμε μαζί της.

Έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες σε Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική, υποστηρίζει τους ανθρώπους ώστε να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις για να διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια και έναν καλύτερο και δικαιότερο κόσμο για όλους. Στην Ελλάδα η ActionAid ιδρύθηκε το 1998 και έχει στηρίξει 83 κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, 25.000 Έλληνες και Κύπριοι είναι Ανάδοχοι της ActionAid και μέσα από το πρόγραμμα συμβάλλουν ώστε να αντιμετωπιστεί η ακραία φτώχεια, η έλλειψη τροφής, νερού και εκπαίδευσης στις φτωχότερες περιοχές του πλανήτη.

Συμμετέχοντας με την ΑctionAid στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού στηρίζουμε την προσπάθειά της να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός της Κύπρου και είμαστε σίγουροι ότι οι Κύπριοι θα αγκαλιάσουν και αυτή μας την ενέργεια», δηλώνει ο Γεράσιμος Κουβαράς, γενικός διευθυντής της ActionAid.

Οι προτεινόμενες διαδρομές είναι τα 42 χλμ., τα 21χλμ., τα 10 χλμ. και τα 5 χλμ.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος για ατομικές συμμετοχές μέχρι τις 3 Μαρτίου

Δηλώσεις ενδιαφέροντος για εταιρικές συμμετοχές μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου

Η ελάχιστη ηλικία για τον κάθε αγώνα είναι:

Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο δρόμο: 18 ετών την ημέρα του αγώνα

10 KM Πετρολίνα Δρόμο Ενέργειας: 15 ετών την ημέρα του αγώνα

5 ΚΜ Ατομικό Δρόμο: 12 ετών την ημέρα του αγώνα

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ