Διαχρονικός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού  ο ΑΝΤ1 Κύπρου

Στηρίζοντας τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, ο ΑΝΤ1 Κύπρου θα είναι και φέτος,  Χορηγός Επικοινωνίας του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού , ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020.

Σε ένα παράλληλο τηλεοπτικό Μαραθώνιο, ο ΑΝΤ1 Κύπρου θα καταγράψει λεπτό προς λεπτό το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, προβάλλοντας εικόνες από τα σημεία της εκκίνησης, των διαδρομών κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού, του τερματισμού και της πανηγυρικής τελετής απονομής των μεταλλίων στους νικητές.
Με συνεχείς συνδέσεις, σχόλια, δηλώσεις και πανοραμικά πλάνα, από τις προσπάθειες των χιλιάδων δρομέων από την Κύπρο και το εξωτερικό και με τη συνδρομή του έμπειρου δημοσιογραφικού επιτελείου και τεχνικού προσωπικού του ΑΝΤ1, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, θα βρίσκεται για δύο ημέρες, ζωντανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Την ίδια στιγμή, μέσα από την μετάδοση διαφημιστικών σποτ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, την προβολή ρεπορτάζ, συνεντεύξεων τύπου, αλλά και τη φιλοξενία σε εκπομπές διοργανωτών, φορέων και χορηγών, ο ΑΝΤ1 Κύπρου συμμετέχει ενεργά για μια ακόμα χρονιά, στην προβολή και ανάδειξη του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού .

Το συναρπαστικό αγωνιστικό διήμερο, του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού , περιλαμβάνει έξι διαφορετικές διαδρομές, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα αθλητών, από αρχάριους που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τα όρια τους στους αγώνες, μέχρι και πολύ έμπειρους αθλητές υψηλών επιδόσεων.