Για άλλη μια χρονιά η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Χορηγός Υγείας και Ασφάλειας του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του γαλλικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP ASSURANCES S.A., ασφαλίζει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού .

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια του cocktail party που διοργάνωσε η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για τους διοργανωτές, χορηγούς, υποστηρικτές, ενδιαφερόμενους φορείς και εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Ανδρέας Χ. Στυλιανού, δήλωσε ότι η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ως Χορηγός Υγείας και Ασφάλειας της εκδήλωσης, θεωρεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της, το σημαντικό μερίδιο της κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει, που στοχεύει στην επιστροφή αξίας στην κοινωνία μέσω στοχευμένων ενεργειών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας. Πρόσθεσε επίσης ότι η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στηρίζει για άλλη μια φορά αυτό το σπουδαίο διεθνές αθλητικό γεγονός που όχι μόνο βοηθάει τον κόσμο αλλά προωθεί και τον αθλητισμό, την όμορφη πόλη της Λεμεσού και την Κύπρο μας. Επίσης, τόνισε ότι στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού, συμβάλλοντας ενεργά στην κοινωνία μας.

 Ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εκδήλωσης, απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες παρουσίασε τις σημαντικότερες πτυχές και καινοτομίες που υιοθετήθηκαν από τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού .

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού είναι αφιερωμένος στον θρύλο του αθλητισμού Στυλιανό Κυριακίδη. Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 14η χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων. Είναι το Κυπριακό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Συνδέσμου Κύπρου, καθώς πληροί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) και της Ένωσης Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Αποστάσεων (AIMS) που το πιστοποιούν.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στα Social Media:
• www.facebook.com/limassolmarathon
• https://twitter.com/RunLimassol
• www.instagram.com/limassolmarathon

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ