Τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στον Μαραθώνιο ΟΠΑΠ Λεμεσού  2020

Οι διοργανωτές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2020 εξέδωσαν τελική πρόσκληση συμμετοχής για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020.

«Οι τελευταίες θέσεις είναι πλέον διαθέσιμες σε όλους τους ανταγωνιστικούς αγώνες. Απομένουν 80 θέσεις στον διαπιστευμένο από την AIMS OPAP Marathon Limassol , λιγότερες από 200 θέσεις στον Ημιμαραθώνιο MUSKITA, λιγότερες από 300 θέσεις στον Energy Race Petrolina 10K και λιγότερες από 400 θέσεις στον αγώνα πόλης Medochemie 5K».

Απομένουν 50 θέσεις στον εταιρικό αγώνα PrimeTel 5K, με τις εγγραφές να κλείνουν στις 13 Μαρτίου.

Όλοι οι νέοι δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα Νέων του Ιδρύματος Andrey and Julia Dashin (ηλικίας 6-13 ετών) ενθαρρύνονται επίσης να εξασφαλίσουν τη θέση τους τώρα.

Η ανακοίνωση της τελευταίας ευκαιρίας συμμετοχής έρχεται καθώς αποκαλύπτονται τα μετάλλια των τερμάτων για την 14η διοργάνωση της διοργάνωσης. Το μετάλλιο ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού είναι πάντα ένα φανταστικό μετάλλιο για τη συλλογή και το φετινό σίγουρα δεν θα απογοητεύσει, με ένα ξεχωριστό μετάλλιο για κάθε έναν από τους αγώνες και ένα εντυπωσιακό σχέδιο #RunLimassol στο μπροστινό μέρος.

Ο OPAP Marathon Limassol είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθλητικά γεγονότα της Ευρώπης, υποδέχοντας 15.000 αθλητές κάθε χρόνο στην επίπεδη και γρήγορη διαδρομή κατά μήκος της εντυπωσιακής ακτογραμμής της Λεμεσού. Οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στην απαστράπτουσα θάλασσα, ένα όμορφο ανοιξιάτικο κλίμα, πρώτης τάξεως φιλοξενία και ένα ζεστό και φιλικό καλωσόρισμα, δημιουργώντας μια τέλεια απόδραση μετά το χειμώνα.

Θα υπάρχει μια πρώτης τάξεως ομάδα βηματοδότησης που θα βοηθά τους δρομείς να χτυπήσουν τους στόχους τους στους αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου.

Οι διεθνείς επισκέπτες μπορούν ακόμα να επωφεληθούν από το εξαιρετικό πακέτο #RunLimassolPlus που περιλαμβάνει: έκπτωση 40% στην είσοδο σε αγώνα. Τεχνικό μπλουζάκι ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού; οι καλύτερες τιμές διαμονής για το Σαββατοκύριακο του αγώνα. δωρεάν πάσο για τα δημόσια λεωφορεία το Σαββατοκύριακο του αγώνα. πάστα πάρτι ζυμαρικών? Πρωινό νωρίς την ημέρα του αγώνα και μεταφορά στη γραμμή εκκίνησης την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Ο MD ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού Ανδρέας Σπύρου σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες μέχρι την 14η διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού . Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε αθλητές όλων των εθνικοτήτων στη διοργάνωση και να απολαύσουμε ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο τρεξίματος και γιορτής στον ήλιο. Όποιος εξακολουθεί να επιθυμεί να εγγραφεί στον πιο λαμπερό μαραθώνιο στον κόσμο, ενθαρρύνεται να εγγραφεί το συντομότερο δυνατό, καθώς είμαστε τώρα στις τελευταίες θέσεις μας για το 2020. Καλή τύχη σε όλους στις τελευταίες εβδομάδες προπόνησής τους, και θα τα λέμε σύντομα!"

Οι τελευταίες συμμετοχές για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού στις 21-22 Μαρτίου 2020 είναι διαθέσιμες. Τα δίδακτρα έχουν ως εξής: Μαραθώνιος 60€, Ημιμαραθώνιος MUSKITA 45€, Petrolina 10K Energy Race 30€ και Αγώνας Πόλης 5K 30€. Ο αγώνας νεολαίας του ιδρύματος Andrey and Julia Dashin είναι δωρεάν.

Μεταβείτε στη διεύθυνση www.limassolmarathon.com για εγγραφή και περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε επίσης να κάνετε like στη σελίδα στο Facebook και να ακολουθήσετε το @RunLimassol #RunLimassol στο Twitter και το limassolmarathon στο Instagram για να είστε ενημερωμένοι με όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον OPAP Limassol Marathon .

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ