ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Αγαπητέ δρομέα,
 
Τα τελευταία 24ωρα ήταν τα πιο απαιτητικά για το #RUNLIMASSOL.

Λόγω του COVID-19 και των μέτρων περιορισμού που ακολούθησαν στην Κύπρο, αποφασίστηκε η αναβολή του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού για τις 21 και 22 Νοεμβρίου 2020.

Η αναβολή της διοργάνωσης έχει προκαλέσει πρωτόγνωρες δυσκολίες στην διοργανώτρια ομάδα αλλά κυρίως στους χιλιάδες δρομείς που επρόκειτο να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές εναλλακτικές λύσεις, ανακοινώνουμε τα ακόλουθα:

Για τους σκοπούς της παρούσας ανακοίνωσης ισχύουν τα ακόλουθα:

Η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για τις 21 και 22 Μαρτίου 2020 και η οποία έχει αναβληθεί θα αναφέρεται ως «Εκδήλωση Μαρτίου».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2020 θα αναφέρεται ως «Γεγονός Νοεμβρίου».

Ο 15ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού έχει προγραμματιστεί για τις 27 και 28 Μαρτίου 2021 και θα αναφέρεται ως «Γεγονός 2021».

Όλες οι επικοινωνίες, οι ερωτήσεις και οι ερωτήσεις θα πρέπει να γίνονται μόνο μέσω email στο info@limassolmarathon.com.

Για πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δεν θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις ή σχόλια -μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

1. Όλες οι εγγραφές για την «Εκδήλωση Μαρτίου» έχουν μεταφερθεί αυτόματα στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου».

2. Όσοι θέλουν να τρέξουν διαφορετική απόσταση στην «Εκδήλωση Νοέμβρη» από αυτή για την οποία έχουν εγγραφεί στην «Εκδήλωση Μαρτίου», μπορούν να το κάνουν στέλνοντας email στο info@limassolmarathon.com με θέμα «ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ».

3. Όσοι δεν μπορούν να περάσουν στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου» θα επιτρέπεται να μεταφέρουν την εγγραφή τους στην «Εκδήλωση 2021». Για να το κάνετε αυτό, στείλτε ένα email στο info@limassolmarathon.com με θέμα «ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ».

4. Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την Εκδήλωση Νοεμβρίου και την Εκδήλωση του 2021, δυστυχώς δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.


ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Όλες οι αγορές εμπορευμάτων μπορούν να παραληφθούν από την «Εκδήλωση Νοεμβρίου». Όσοι προτιμούν να παραλάβουν τα εμπορεύματά τους νωρίτερα μπορούν να το κάνουν. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήστε με το info@limassolmarathon.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Για τους κατοίκους Κύπρου, τα εμπορεύματα μπορούν να παραληφθούν και από τα γραφεία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού στη Λεμεσό.


ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
 
1. Όποιος έχει κάνει κράτηση διαμονής/πακέτο μέσω του ιστότοπου limassolmarathon.com και επιθυμεί να συνεχίσει να κάνει χρήση της κράτησής του, παρακαλούμε να στείλει email στο info@limassolmarathon.com με θέμα «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ» πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16 Μαρτίου 2020. Όλες οι αίθουσες που διατηρούνται θα απελευθερωθούν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

*Για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την Κύπρο τις επόμενες ημέρες, παρακαλούμε να ενημερώνονται για τυχόν ενημερώσεις και ταξιδιωτικές συμβουλές σχετικά με τον Covid-19 μέσω αυτού του συνδέσμου

2. Για κατόχους ειδικών πακέτων, το ίδιο πακέτο αγώνα για το Σαββατοκύριακο έχει μεταφερθεί αυτόματα στο «Γεγονός Νοεμβρίου».

3. Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου», το ίδιο πακέτο θα μεταφερθεί στην «Εκδήλωση 2021». Για να το κάνετε αυτό, στείλτε ένα email στο info@limassolmarathon.com με θέμα «ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

4. Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την «Εκδήλωση Νοεμβρίου» ή την «Εκδήλωση 2021», θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων μόνο για την πρώτη νύχτα της διαμονής τους.

Τα παραπάνω ισχύουν αυστηρά για μεμονωμένα ΠΑΚΕΤΑ και κρατήσεις ΔΙΑΜΟΝΗΣ μέσω της ιστοσελίδας limassolmarathon.com. Οι οργανωμένες ομάδες και κοινότητες θα ειδοποιηθούν ξεχωριστά και μεμονωμένα.

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

1. Όλες οι εγγραφές ομάδων στον Εταιρικό Αγώνα 5KM της PrimeTel έχουν μεταφερθεί αυτόματα στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου».

2. Ο εταιρικός αγώνας PrimeTel 5KM θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 στις 09:00 π.μ.


Σας ευχαριστούμε για την υπομονή, την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας, καθώς και για τη συνεργασία μαζί μας σε αυτές τις ασυνήθιστες συνθήκες. Ανυπομονούμε να σας δούμε στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα που επιλέξατε τον Νοέμβριο του 2020 ή τον Μάρτιο του 2021!
 
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ