ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Αγαπητέ δρομέα,
  
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ήταν τα πλέον κρίσιμα για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού.

Λόγω των εξελίξεων με τον ιό COVID-19 και τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η Κυπριακή κυβέρνηση, αποφασίστηκε όπως ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αναβληθεί για τις 21 και 22 Νοεμβρίου 2020.

Η αναβολή του αγώνα αναπόφευκτα προκαλεί δυσκολίες για την οργανωτική ομάδα αλλά και για τους χιλιάδες δρομείς που θα κατακλύζαν τους δρόμους της Λεμεσού. 

Προσπαθώντας για το καλύτερο, ανακοινώνουμε τα ακόλουθα: 

Για τους σκοπούς αυτής της ανακοίνωσης ισχύουν τα ακόλουθα:

Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 και 22 Μαρτίου 2020 και έχει αναβληθεί θα αναφέρεται από εδώ και στο εξής εώς «Εκδήλωση Μαρτίου».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου θα αναφέρεται από εδώ και στο εξής εώς «Εκδήλωση Νοεμβρίου»

Ο 15ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού που είναι προγραμματισμένος για τις 27 και 28 Μαρτίου 2021 θα αναφέρεται από εδώ και στο εξής εώς η «Εκδήλωση του 2021»

Όλες οι επικοινωνίες, ερωτήματα και αναζήτηση πληροφοριών θα γίνονται μόνο μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@limassolmarathon.com. 

Για πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δεν θα απαντούμε σε ερωτήματα ή σχόλια μέσω κοινωνικών δικτύων.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1. Όλες οι εγγραφές για την «Εκδήλωση Μαρτίου» έχουν αυτόματα μεταφερθεί στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου».

2. Όσοι επιθυμούν να τρέξουν μια διαφορετική απόσταση στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου» από αυτή που θα έτρεχαν στην «Εκδήλωση Μαρτίου» μπορούν να το πράξουν αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@limassolmarathon.com με το θέμα «ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ».

3. Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου» θα μπορούν να μεταφέρουν την εγγραφή τους στην «Εκδήλωση του 2021». Για να το πράξουν αυτό παρακαλούνται  όπως στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@limassolmarathon.com με το θέμα “ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ”. 

4. Για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου» ή στην «Εκδήλωση του 2021» δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ (MERCHANDISE)

Όλες οι αγορές προϊόντων μπορούν να παραληφθούν στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου». Όσοι προτιμούν να παραλάβουν τα προϊόντα τους νωρίτερα μπορούν να το πράξουν. Σε αυτή τη περίπτωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο info@limassolmarathon.com για περισσότερες πληροφορίες περί του θέματος. Για τους κατοίκους Κύπρου, η παραλαβή προϊόντων μπορεί να γίνει στα γραφεία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού που βρίσκονται στη Λεμεσό.

ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
 
1. Οποιοσδήποτε έχει κάνει κράτηση διαμονής/ πακέτου μέσω της ιστοσελίδας www.limassolmarathon.com και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το πακέτο διαμονής τις ημερομηνίες για τον Μάρτιο 2020, παρακαλείται όπως στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@limassolmarathon.com με θέμα «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ» πριν τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. Όλα τα δωμάτια που έχουν κρατηθεί θα αποδεσμευτούν στις 17 Μαρτίου 2020.

*Για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν τη Κύπρο τις ακόλουθες ημέρες, παρακαλείστε όπως μείνετέ ενήμεροι σχετικά με ενημερώσεις και ταξιδιωτικές συμβουλές σχετικά με τον ιό Covid-19 μεσώ αυτού του συνδέσμου.

2. Για κατόχους ειδικών πακέτων το αντίστοιχο πακέτο έχει αυτομάτως μεταφερθεί στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου».

3. Για όσους αδυνατούν να παρευρεθούν στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου», το ίδιο πακέτο θα μεταφερθεί στην «Εκδήλωση του 2021».  Για να γίνει αυτό παρακαλώ στείλτε μήνυμα στο info@limassolmarathon.com με θέμα «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΣ».

4. Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν ούτε στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου» ούτε στην «Εκδήλωση του 2021», θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων για τη πρώτη νύχτα διαμονής τους και μόνο. 

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ/ CORPORATE RACE

1. Όλες οι ομαδικές εγγραφές στον Εταιρικό δρόμο 5 χλμ. PRIMETEL έχουν αυτομάτως μεταφερθεί στην «Εκδήλωση Νοεμβρίου»

2. Ο εταιρικός δρόμος 5 χλμ. PRIMETEL θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 στις 09:00 π.μ.


Σας ευχαριστούμε για την υπομονή, κατανόηση και την συνεχή υποστήριξη. Ανυπομονούμε να σας δούμε στη γραμμή εκκίνησης το Νοέμβριο 2020 ή το Μάρτιο 2021! 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ