The Limassol Marathon Ultimate Guide

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ #RUNLIMASSOL


Το ταξίδι σας στη Λεμεσό θα είναι ένα από αυτά που θα θυμάστε για τα επόμενα χρόνια. Είναι μια μοναδική αξιοσημείωτη εμπειρία παράκτιων αγώνων όπως καμία άλλη! Το να ταξιδέψετε στο εξωτερικό σε μια ξένη χώρα μπορεί να είναι πρόκληση για πολλούς ανθρώπους, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που τρέχετε έναν αγώνα εκτός της χώρας σας. Η Κύπρος είναι μια χώρα που μπορείς εύκολα να βρεις τον δρόμο σου, ωστόσο, αν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεσαι, θα χρειαστείς κάποια βοήθεια για να μετακινηθείς.

Λοιπόν πού. ξεκινάμε;

Κράτηση του ειδικού πακέτου διαμονής σας, RunLimassol Plus


Πρώτα, πρέπει να πλοηγηθείτε σε αυτήν τη σελίδα εδώ.

step1.jpg


Κάντε κλικ στο κουμπί Κάντε κράτηση τώρα και προχωρήστε στο επόμενο βήμα της διαδικασίας εγγραφής.

Επιλέξτε το ξενοδοχείο που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας και λάβετε υπόψη ότι εμείς ο Προσφέρετε τις καλύτερες τιμές στην αγορά, ακόμη χαμηλότερες από το booking.com.

step2.jpg


step3.jpg


step4.jpg

Η επόμενη σελίδα αποτελείται από τη συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων. Αυτό απαιτείται για να διασφαλιστεί ότι όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες είναι σωστές.

step5.jpg

Ακολουθώντας τη σελίδα προσωπικών πληροφοριών, χρειάζεστε για να ελέγξετε ξανά ότι όλα είναι σωστά, συμπεριλαμβανομένου του τελικού ποσού που πρέπει να πληρώσετε. 

step6.jpg

Μετά κάνοντας κλικ στο επόμενο θα σας υποδεχθεί η σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς της ασφαλούς πύλης JCC. Αυτή είναι η σελίδα στην οποία πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (δεν αποθηκεύουμε αυτά τα στοιχεία στους διακομιστές μας).

step7.jpg

< div>Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πληρωμής θα λάβετε το παραπάνω email που θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σας στον Μαραθώνιο Λεμεσού και την κράτηση του ξενοδοχείου σας. Το υπόλοιπο ποσό που οφείλεται πρέπει να καταβληθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την άφιξή σας. Εάν δεν καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό, η κράτηση θα ακυρωθεί.


Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Skyscanner για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις προς Κύπρο.


Προσγείωση στο αεροδρόμιο

< div>
Υπάρχουν δύο επιλογές αεροδρομίου για να φτάσετε στην Κύπρο. 

Λάρνακα< /div>
Πάφος

Και τα δύο αεροδρόμια δεν βρίσκονται πολύ μακριά από τη Λεμεσό. Υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι να ταξιδέψετε στην πόλη μας, κυρίως ανάλογα με την ώρα άφιξης της πτήσης σας. Θα τα περάσουμε ένα προς ένα.

Λεωφορείο

Τα υπεραστικά λεωφορεία είναι διαθέσιμα και από τις δύο πόλεις για τη Λεμεσό. Η εταιρεία που προσφέρει τη μεταφορά με λεωφορείο είναι η IntercityBuses. 

Το χρονοδιάγραμμα είναι το εξής:

< div>Πάφος προς Λεμεσό

Δευτέρα έως Παρασκευή
05:55/06:30/07:10/07:30/09:30/10:30/13:15/14:30/15:00/16:30/18:00/19:10/20:00
< div>Σάββατο και Κυριακή
07:10/08:00/10:00/12:00/14:30/16:30/18:30/19:10

Στάματα Πάφου

Pervola – Karavela
Δικαστήρια
Toyota (απέναντι Αστυνομικό Τμήμα Πάφου)
Απέναντι από το Debenhams/ μπροστά από το γήπεδο του Παφιακού
Απέναντι από τα MacDonalds/ μπροστά από το Stautos


Λεμεσός προς Πάφο

Δευτέρα έως Παρασκευή
05:40/06 :00/06:10/07:00/07:30/09:00/11:00/12:30/14:00/15:00/16:00/17:30/17:40/18:30 /20:00
Σάββατο και Κυριακή
05:40/08:00/10:00/12:00/14:30/16:30/17:40/18 :30

Σταματά η Λεμεσός

Νέο Λιμάνι Λεμεσού
Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου
Παλιό Νοσοκομείο/Τεχνική Σχολή
Άγιος Γεώργιος Χαβούζας


Λάρνακα προς Λεμεσό

Δευτέρα έως Παρασκευή
06:00/07:30/09:30/10:30/11:30/13:00/14: 45/16:00/18:30/20:30
Σάββατο και Κυριακή
07:30/09:30/11:30/14:00/16:30/ 19:00

Στάσεις Λάρνακας

Στάση λεωφορείου Φοινικούδες
Παλιά Νοσοκομείο Λάρνακας
Φανάρια Δροσιάς
Πυροσβεστικό Περίπτερο «Αγαμέμνωνας»
Στάσεις λεωφορείων Ξυδιάς
Λόφος Κράσα
Εστιατόριο Chirokitia OASIS

Λεμεσός προς Λάρνακα

Δευτέρα έως Παρασκευή
05:40/06:00/06:10/07:00/07:30/09:00/11:00/12:30/14:00/15:00/16:00 /17:30/19:00/21:15
Σάββατο και Κυριακή
07:30/09:30/11:30/14:00/16:00/19 :00

Σταματά η Λεμεσός

Νέο λιμάνι Λεμεσού
Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Εκκλησία Αγίας Νάπας
Debenhams
Παραλία Παρκ
Saint Raphael
Chirokitia OASIS Restaurant

Το λεωφορείο op είναι οι πιο προσιτές τιμές, αλλά λίγο χρονοβόρο καθώς ταξιδεύετε με λεωφορείο, ο υπολογισμός του χρόνου στάσης μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη περίοδο ταξιδιού (με το αυτοκίνητο είναι περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο).

Ταξί


Το ταξί είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να έρθετε από το αεροδρόμιο που προσγειώσατε στη Λεμεσό. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια ακριβή επιλογή, που ξεκινά από 50 ευρώ περίπου. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμα περίπτερα στο αεροδρόμιο που προσφέρουν βοήθεια για την κράτηση ενός ταξί, υπάρχει γραμμή ταξί έξω ή μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας online από ιστότοπους όπως αυτό.

europcar.jpg

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο

Δουλεύουμε μαζί με την Europcar και συνιστούμε ανεπιφύλακτα την υπηρεσία ενοικίασης! Με πολλές διαθέσιμες επιλογές αυτοκινήτου, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να ταξιδέψετε στη Λεμεσό με τους δικούς σας όρους. Αυτό σας δίνει επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσετε την Κύπρο ακόμη περισσότερο εάν σχεδιάζετε μια μεγαλύτερη διαμονή από την ίδια την εκδήλωση. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή εάν χρειάζεστε μεταφορά για μια μακροχρόνια διαμονή στη Λεμεσό.

Μάθετε περισσότερα στον ιστότοπο εδώ

< div class="video-container" style="text-align: center; ">ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ


amathus.jpg
< h3>Άφιξη στο ξενοδοχείο
Το check in στο ξενοδοχείο της επιλογής σας είναι μια γρήγορη, σχετικά εύκολη διαδικασία. Μόλις κάνετε check-in και ανεβείτε στο δωμάτιό σας, θα βρείτε το πακέτο αγώνα σας να σας περιμένει. Περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να συμμετάσχετε και να φτάσετε στη γραμμή εκκίνησης γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να δείτε τι παίρνετε στο πακέτο αγώνα σας εδώ.

Πριν τον αγώνα

Μπορείτε να πάτε οπουδήποτε στη Λεμεσό με ένα λεωφορείο με ελάχιστη προσπάθεια. Υπάρχουν στάσεις λεωφορείων σε όλη την παραλιακή οδό, γεγονός που καθιστά εύκολο να πάρετε ένα λεωφορείο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων εδώ.< /a> 




Για παράδειγμα:

< /div>
energy day 1.jpg

Petrolina Energy Day

Μια μέρα γεμάτη ενέργεια, ευεξία και διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλους, συνοδευόμενη από μουσική από τους DJ's του GUABA Beach Bar. Μάθετε περισσότερα για την Ημέρα Ενέργειας Petrolina εδώ.

pasta party.jpg

Pasta Party 

<. div>
Αν θέλετε να εξερευνήσετε περαιτέρω την κοντινή πόλη, έχετε την επιλογή από τα καφέ και τα μπαρ της παλιάς πόλης. Το να φτάσετε εκεί είναι εύκολο καθώς βρίσκεται κυριολεκτικά σε κοντινή απόσταση από την πλατεία του παλιού λιμανιού. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη Μαρίνα Λεμεσού, το Κάστρο Λεμεσού, την οδό Ανεξαρτησίας και πολλές άλλες τοποθεσίες. Διαβάστε περισσότερα για το τι πρέπει να εξερευνήσετε εδώ. 
Μην μείνετε για πολύ έξω γιατί θα χρειαστείτε τον καλό σας ύπνο πριν από τον αγώνα!

ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ

Πρέπει να βρίσκεστε στη γραμμή εκκίνησης 1 ώρα νωρίτερα από τις ώρες του αγώνα.

MARATHON

Ο μαραθώνιος αγώνας ξεκινά στις 7:30 π.μ. 
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ο ημιμαραθώνιος αγώνας ξεκινά στις 7:40 π.μ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

PETROLINA 10K ENERGY RACE

Ο Energy Race Petrolina 10K ξεκινά στις 8:00 π.μ. 
Διαβάστε περισσότερα εδώ

5K CITY ΑΓΩΝΑΣ

Ο αγώνας πόλης 5K ξεκινά στις 8:10 π.μ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ


Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στα προφίλ αγώνων των αγώνων που αναφέρονται παραπάνω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, έχουμε επίσης μια αποκλειστική σελίδα Συχνών Ερωτήσεων. Εάν υπάρχει. είναι κάτι για το οποίο δεν βλέπετε ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

start line photo.jpg

START LINE

Το να φτάσετε στη γραμμή εκκίνησης είναι παιχνιδάκι με τη δωρεάν μεταφορά σας με λεωφορείο! Απλώς σταματήστε σε οποιονδήποτε σταθμό λεωφορείων βρείτε απέναντι από τον παραλιακό δρόμο, θα υπάρχουν λεωφορεία που θα παραλαμβάνουν κόσμο κάθε 15 λεπτά. 
Μόλις φτάσετε στη γραμμή εκκίνησης, φροντίστε να αφήσετε τις αποσκευές σας στην καθορισμένη χώρο και κατευθυνθείτε προς το συγκεκριμένο σημείο αγώνα για τον αγώνα στον οποίο συμμετέχετε. Θα υπάρχει σήμανση παντού, που θα δείχνει ακριβώς πού πρέπει να βρίσκεστε. 

Για το ακριβές πρόγραμμα της ημέρας αγώνα κάντε κλικ εδώ
< br>
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μη διστάσετε να συμμετάσχετε στο Επίσημο Afterparty στο χωριό του χορηγού! Απολαύστε DJ's, δωρεάν μπύρα και πολλά άλλα!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αν μένετε περισσότερο από το Σαββατοκύριακο του αγώνα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Λεμεσό απολαμβάνοντας τις διακοπές σας. Υπάρχουν πολλά ιστορικά μνημεία, καφέ, μπαρ, όμορφες παραλίες και εστιατόρια που μπορείτε να επισκεφτείτε. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στον επίσημο Οδηγό Λεμεσού που περιλαμβάνεται στο πακέτο αγώνων σας.

ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Μετά από τις υπέροχες διακοπές σας και έναν γεμάτο αγώνα αγώνα. μέρα, είναι ώρα να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου και να γυρίσεις σπίτι! Όπως αναφέρθηκε στο πρώτο μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιστρέψετε στο αεροδρόμιο. Μόλις επιστρέψετε, μπορείτε να ελέγξετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για φωτογραφίες, βίντεο και ενημερώσεις αποτελεσμάτων.
Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τον ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ανακοίνωση του αγώνα της επόμενης χρονιάς, και οι εκπτώσεις πρώιμων πουλιών!