Η Muskita Aluminium Industries Χορηγός και Ονοματοδότης  του Ημιμαραθώνιου Δρόμου

Χορηγός και ονοματοδότης του Ημιμαραθώνιου Δρόμου του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ καθίσταται η εταιρεία Muskita Aluminium Industries, η οποία στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει διαχρονικά πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του.

Εξαγγέλλοντας τη συνεργασία της εταιρείας με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, η Marketing Manager της Muskita κα Άννα Μουσκή τόνισε ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Muskita που έχει ως βασική αρχή να συνεισφέρει και να υποστηρίζει έμπρακτα την κοινότητα της. Ως εταιρεία που έχει ιδρυθεί στη Λεμεσό, η Muskita ανέκαθεν έχει αναπτύξει μια ισχυρή σύνδεση με την πόλη και τους ανθρώπους της, τόνισε η κα Μουσκή. Ο Ημιμαραθώνιος δίνει στην εταιρεία την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του νησιού η οποία φέρνει μαζί όχι μόνο συμπατριώτες μας αλλά και συνανθρώπους μας από όλο τον κόσμο προωθώντας θετικά μηνύματα βιωσιμότητας, υγιεινού τρόπου ζωής και ενότητας. 

Ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 7:40 π.μ. απευθύνεται κυρίως σε έμπειρους δρομείς, που θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές τους. Πρόκειται για μια επίπεδη διαδρομή, 20 χιλιομέτρων, με τη μεγαλύτερη απόσταση να καλύπτει τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του Αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο δυτικό μέρος του Μόλου Λεμεσού.

Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com

Χορηγός Επικοινωνίας: ΑΝΤ1 Κύπρου