Περιγραφη διαδρομηςΠεριγραφη Διαδρομης

Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι ο Μισός Μαραθώνιος του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες 21 Χιλιομέτρων στην Ευρώπη. Η διαδρομή είναι ΕΠΙΠΕΔΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ και ΠΑΡΑΚΤΙΑ προσφέροντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες για τους δρομείς να φτάσουν και να καταρρίψουν τους καλύτερους τους χρόνους!

Ο Μισός Μαραθώνιος θα ξεκινήσει στο Δυτικό Άκρο του Πάρκου του Μόλου. Με το έναυσμα του αγώνα, οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς την Ανατολή, καλύπτοντας μια απόσταση σχεδόν 10 χιλιομέτρων με προορισμό τα ερείπια της Αρχαίας Πόλης του Βασιλείου της Αμαθούντας! Έχοντας φτάσει στο Αρχαίο Βασίλειο, οι δρομείς θα κατευθυνθούν ξανά προς τη Δύση για το τελευταίο μήκος του αγώνα προς το Πάρκο του Μόλου!

Μέσα από την διαδρομή τους, οι Δρομείς του Μισού Μαραθωνίου θα τρέξουν δίπλα από τα κύματα και θα συναντήσουν μερικά από τα πιο εμβληματικά ορόσημα της πόλης!


Half Marathon 2020_elevation-01.png

Water Stations_half-01.png
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine